Asfaltare Drum

Asfaltare Drum de Acces cu Asfalt BA8 de cea mai buna calitate, pentru zone in care nu se circula cu tonaj mare sau cu BA16, strat de uzura rezistent la trafic intens si la tonaj mare, utilizat atat pentru carosabil cat si la parcari sau curti interioare.
Asfaltare Drum
Asfaltare Drum de Acces

Asfaltare Drum de Acces, mecanizat si manual, pe suprafete de orice marime si pe substraturi de orice tip: piatra, asfalt, beton, beton degradat la suprafata. Oferim serviciile de asfaltare drum de acces, in Bucuresti si orice localitate din Romania cu garantie de 5 si 10 ani. Asfaltare Drum de Acces – Telefon 0737 230 230

Asfaltare Drum de Acces

Asfaltare Drum de Acces, mecanizat si manual, pe suprafete de orice marime si pe substraturi de orice tip: piatra, asfalt, beton, beton degradat la suprafata. Folosim asfalt BA 8 unde nu se circula cu tonaj mare sau BA 16, strat de uzura rezistent la trafic intens si la tonaj mare. La cerere putem colora asfaltul.

Asfaltare Drum de Acces - Telefon 0737 230 230

INTREBARI POPULARE

Pentru lucrarile din Bucuresti suprafata minima pentru care puteti angaja firma noastra sa va asfalteze drumul de acces este de 200mp.

Pentru lucrarile din Ilfov suprafata minima pentru care puteti angaja firma noastra sa va asfalteze drumul de acces este de 500mp.

Pentru lucrarile din judetele invecinate, dar nu mai mult de 100 km de Bucuresti, suprafata minima pentru care puteti angaja firma noastra sa va asfalteze drumul de acces este de 1000mp.

Pentru lucrarile din restul zonelor din Romania, suprafata minima pentru care puteti angaja firma noastra sa va asfalteze drumul de acces este de 5000mp.

Asfaltul se asterne doar pe straturi stabile si plane formate din: beton, piatra bine compactata sau alt asfalt. Putem realiza lucrari pentru pregatirea suprafetei inainte de asfaltare, inclusiv demolari, defrisari, excavatii si terasamente, aducere la nivel, s.a.m.d.

Asfaltare Drum de Acces - Telefon 0737 230 230

Asfaltare Drum de Acces - Portofoliu Lucrari

Asfaltare Drum de Acces - Telefon 0737 230 230