Asfaltare Curte

Asfaltare Curte cu Asfalt BA8 de cea mai buna calitate, pentru curti in care nu se circula cu tonaj mare sau cu BA16, strat de uzura rezistent la trafic intens si la tonaj mare, utilizat atat pentru carosabil cat si la parcari sau curti interioare.
Asfaltare Curte
Asfaltare Curte

Asfaltare curte, mecanizat si manual, pe suprafete de orice marime si pe substraturi de orice tip: piatra, asfalt, beton, beton degradat la suprafata. Oferim serviciile de asfaltare curte in Bucuresti si orice localitate din Romania cu garantie de 5 si 10 ani. Asfaltare Curte – Telefon 0737 230 230

ASFALTARE CURTE

Asfaltare curte, mecanizat si manual, pe suprafete de orice marime si pe substraturi de orice tip: piatra, asfalt, beton, beton degradat la suprafata. Folosim asfalt BA 8 unde nu se circula cu tonaj mare sau BA 16, strat de uzura rezistent la trafic intens si la tonaj mare. La cerere putem colora asfaltul.

Asfaltare Curte - Telefon 0737 230 230

INTREBARI POPULARE

Pentru lucrarile din Bucuresti suprafata minima pentru care puteti angaja firma noastra sa va asfalteze curtea este de 200mp.

Pentru lucrarile din Ilfov suprafata minima pentru care puteti angaja firma noastra sa va asfalteze curtea este de 500mp.

Pentru lucrarile din judetele invecinate, dar nu mai mult de 100 km de Bucuresti, suprafata minima pentru care puteti angaja firma noastra sa va asfalteze curtea este de 1000mp.

Pentru lucrarile din restul zonelor din Romania, suprafata minima pentru care puteti angaja firma noastra sa va asfalteze curtea este de 5000mp.

Asfaltul se asterne doar pe straturi stabile si plane formate din: beton, piatra bine compactata sau alt asfalt. Putem realiza lucrari pentru pregatirea suprafetei inainte de asfaltare, inclusiv demolari, defrisari, excavatii si terasamente, aducere la nivel, s.a.m.d.

Asfaltare Curte - Telefon 0737 230 230

Asfaltare Curte - Portofoliu Lucrari

Asfaltare Curte - Telefon 0737 230 230